Om Nordic Y

Forelsket i Faux Fur

Følg mig på Bloglovin ?

Min aubergine Faux Fur Jakke fra H&MMin aubergine Faux Fur Jakke på en gåtur i Risskov.


I de kølige forårsdage er der intet bedre for mig end at putte mig i en dejlig, varm pelsfrakke. Især, når jeg går ture i skoven eller bare nyder at give hverdagen lige ekstra liv. Normalt går jeg ikke ind for at købe pels fra rigtige dyr. Heldigvis er faux fur et vidunderligt alternativt, hvis man, som jeg, elsker det rå dyrelook. For mig er det et bedre og langt billigere alternativ, selvom man indimellem skal være opmærksom på kvaliteten. Den kunstige pels er gennemgående look for min garderobe i vintermånederne, og det hører klar sæsonen til i det kolde Skandinavien. Jeg har lavet en samling af mine favorit faux fur coat items.
Enjoy!

Faux fur coats

  • 1.River Island – Premium Mongolian Faux Fur Coat. Her
  • 2.MbyM ? Overgangsjakke i kunstpels. Her
  • 3.ASOS ? Coat In Chevron Faux Fur. Her
  • 4.H&M ? Jakke i kunstpels. Her
  • 5.Glamorous ? Jakke i Faux Fur, Colourblock. Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om Nordic Y