Forelsket i Faux Fur

Temporary tattoos – Stol på dine ink-stinkter

Følg mig på Bloglovin ?

IMG_3856 1

Jeg har altid været fascineret af tatoveringer, og drømte i min gymnasietid om selv at blive tatovør. Det, at man kan dekorere sin egen krop med smukke, flotte endda provokerende illustrationer eller tekst, er for mig helt vildt, og jeg har stor respekt for de mennesker som laver tatoveringer og de, der får dem lavet. Selv har jeg ingen tattoveringer. Ikke endnu i hvert fald. Jeg synes også, det er meget intimiderende at få lavet noget på min krop, som jeg ikke kan fjerne igen. Så modig er jeg ikke endnu..

MEN! Jeg har fundet et fedt alternativ, som giver mig mulighed for at afprøve min tattoo-drøm helt uden at forpligte mig til ét design.

Tattify er et amerikansk livstilsbrand, der forhandler temporary tattoos ? altså tatoveringer, der går af efter 4-6 dage. Tattify har alle mulige designere til at lave deres tattoo art. Nogle af mine yndlings celebrity tattookunster er YouTube vloggeren Meighan Rienks og modellen Chantel Jeffries, som hver har deres personligt inspirerede kollektioner.

Du har også mulighed for selv indsende et design og sælge dine custom made tattoveringer på Tattify!

Nedenfor har jeg lavet en serie over Meighan Rienks temporary tattoo-serie, som bl.a. lyser i mørke!

IMG_3467 beskåretIMG_3664IMG_3856 2
?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forelsket i Faux Fur