iByen: Et pusterum i hverdagen

Style Steal – Leopard look

Følg mig på Bloglovin? og Instagram
Jeg anvender Posie K fra Kylie Cosmetics til at sætte kulør på det sort hvide look.Jeg anvender Posie K fra Kylie Cosmetics til at sætte kulør på det sort hvide look. De blomsterformet ørestickers er fra Pilgrim.

I dag havde jeg fornøjelsen af at møde min kærestes nye kusine, som blot er et halvt år gammel. Hun er bare noget af det sødeste!
Til anledningen havde jeg denne Graphic Leo kjole i bomuld fra Moss Copenhagen, som desværre ikke er tilgængelig længere på deres shop (og det er Moss Copenhagen forresten snart heller ikke).

Leo dress

Hvis du er vild med printet, er det stadig muligt at få fingrene i denne Graphic Leo sweater, som lige nu er på udsalg. Tøjvalget var total rigtigt, for da jeg sad med den lille pige, gjorde hun store øjne og var helt hypnotiseret af kjolen. Næste gang må jeg huske også at tage noget på med flere farver.

Moss Leoxoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

iByen: Et pusterum i hverdagen