Saturday Brunch – American Pancakes

Style Steal – Suade & Stand Up

IMG_5337 kopiMit style choice for en vidunderlig aften i Musikhuset i Aarhus. Min kæreste havde skaffet billetter til Simon Talbots ?Mr. Copenhagen? stand up show, hvilket betød dress to impress. Til aftenen havde jeg sammensat en camel ruskinskjole med min fine MANGO taske og røde læber.
IMG_5241 kopiJeg sværger til Kylie Jenners kosmetikserie, som er de bedste lip products jeg nogensinde har ejet. De er virkelig holdbare, hvilket er et must, når tårerne triller ned af kinderne af grin. Farven jeg har på hedder Mary Jo og kan købes ved lejlighed på kyliecosmetics.com ? men skynd dig. Ved hvert launch forsvinder de som dug fra solen!

IMG_5257Husk at anvende en god lip primer før du påfører kittet, så holder farven længere og du undgår, at den tværes ud.

Følg mig på Bloglovin? og Instagram

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Saturday Brunch – American Pancakes