Tuesday Spoils – Cream Filled Strawberries

Glam Guide Kylie Lipkits: A must in your make-up collection

IMG_5282Hvis du som jeg elsker en flawless make-up som er holdbar hele dagen, er de fløjlsbløde flydende læbestifter med tilhørende lipliner fra Kylie Cosmetics et must i make-up tasken. Og det er derfor ingen overraskelse, af Kylie Jenner melder udsolgt efter mindre end en halv time, hver gang hun lancerer et nyt parti af de famøse lipkits. Men frygt ej, det er ikke umuligt at anskaffe den fløjelsbløde finish, så længe du holde øje med launch dates på diverse SoMe kanaler.

Sådan anvender du Kylie Lipkits:

1.Start med at anvende en god lip primer. Ligesom når du påfører andre typer af make-up er det vigtigt at starte ud med primers som sørger for at give fugt til dine læber og forlænger holdbarheden af din make-up.

12.Dernæst anvender du den tilhørende lipliner. Du kan enten anvende liplineres til at forme kanten af dine læber, så det bliver mere tydeligt hvor den flydende læbestift skal påføres. Hvis du påfører lipliner til hele læben, bliver holdbarheden længere for lipkittet.
23. Påfør den flydende læbestift. Det er ganske nemt og du ender med et flot, mat finish, der holder nat og dag.
3Mit valg af tøj, smykker og make-up variere på daglig basis ofte styret af mit humør og vejrudsigten. Med min lyse tein er Koko K klart min favorit med sin lyserøde og matte finish.

IMG_5122 Koko K

Candy K er også en af de lysere nuancer, hvilket igen står bedre til mig, med mere brunlige toner end Koko K. Candy K er en af de bedste hverdagsfarver på grund af sine nude toner. Hvis du har en mørkere, oliven tein, synes jeg at Dolce K er rigtig flot. Begge nuancer holder sig inden for det neutrale spekter, og ser skønne ud sammen med et par blå jeans.
Dog føler jeg mig på nuværende tidspunkt stærk fristet til at anskaffe mig nogle af de mere kulørte nuancer, som Kourt K eller 22.

IMG_5121 Candy K

Med Mary Jo K får du de flotteste, højrøde læber, som er perfekte til en friday night out, sammensat med the little black dress og et par sexede stilletter.

IMG_5123 Mary Jo K

Følg mig på Bloglovin? og Instagram

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tuesday Spoils – Cream Filled Strawberries