4 anderledes steder du skal besøge i Hamborg

Monkey Business – DIY Crochet Kay Boyesen

IMG_5505Dansk Design er en del af mig og mit hjem. Det er yndefuldt, har personlighed, er godt håndvært, og koster tæt på en bondegård. Med inspiration til mit eget bagland blandet med min kreative sans og gåpåmod (og min nuværende hæklefeber) var jeg simpelthed nød til at kaste mig ud i Lærke Dreschers hækleopskrift på ABEN af Kay Boyesen.

Hvis jeg selv skal sige det, er resultatet blevet ganske godt. Aben er tiltænkt min farmor som fulder 80 år i denne måned, og der har jeg valgt den kreative løsning på gaveproblemet til kvinden, der har alt. Det var det eller en oplevelsesgave, som ikke lige trækker mest på budgettet.

Min version af ABEN ?

Min version af ABEN ?

Aben er et sjovt og spændende projekt, men jeg må også være ærlig og tilstå, at den virkelig har givet mig hård hud på fingrene ? særlig højre pegefinger og venstre langemand er mest medtaget. Men viljen til at gennemføre projektet har lært mig meget om hækling og udholdenhed. Det fik mig til at lære at lave andre masker end de klassiske løs- og fastmasker, og nu er jeg helt bidt af at kaste mig ud i flere hækleprojekter. Gerne med inspiration i dansk design. Og gerne mit eget hækledesign, som jeg selvfølgelig vil dele med jer her på bloggen!

Opskriften på den fine abe kan findes på www.kreaposen.blogspot.dk.
God fornøjelse med din hæklede abe og tag mig gerne på Instragram med hashtagget #nordicydenmark – Jeg glæder mig til se den!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

4 anderledes steder du skal besøge i Hamborg