Four film favorites: Studio Ghibli & Miyazaki

Style Steal: Oops! I did it again – Intimate by Britney

IMG_6408Min verden revolutionere sig for halvandet år siden, da jeg mine veninder tog mig med på tøjkøb, nærmere bestemt undertøjskøb i change. Før havde jeg ikke skænket tanken om undertøj og BH?er nogen synderlig tanke. Og for mig førte tanker om bh?er ofte associationer som spændetrøje, luftbesvær og røde mærker i huden. Altså, noget jeg brugte, men jeg ejede kun et par t-shirt bh?er fra H&M (no shame in that!) og ellers diverse sportsbh?er og alt uden bøjle.

IMG_6405Jeg er godt til den slanke side, og har været en splejs gennem hele min barndom. Min søde (til tider pisseirriterende ?) kæreste, Daniel, åbnede mine øjne for at lukke motion og styrketræning ind i min hverdag, hvilket kun har bragt gode ting med sig. Ikke bare en strammere røv.

IMG_6404Nå, tilbage til brysterne! Den skæbnesvangre dag, da jeg for første gang, og uden nogen som helst intentioner om at købe noget ? jeg mener bh?er til 500 kr, are you kidding me! ? skulle jeg få endnu en øjenåbner. Det er sjovt, hvordan livet, selv med de små ting, vende op på ens ideer om, hvordan altid fungere. Selv med noget så simpelt som en bh. Da mine veninder gav sig i kast med den ene bh efter den anden, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne deltage i festgildet. Og jeg kan bare sige: I?m never going back!

IMG_6407Uden at lyde alt for sælger agtig (ingen sponsorater herfra) så var komforten ioner over noget jeg nogensinde havde prøvet før. Nu ved jeg ikke, HVOR involveret Britney er i sin egen bh kollektion, men ? ? ?.

IMG_6406Og nu står jeg her så igen (igen). Og igen (igen) går jeg fra butikken lidt fattigere, men også meget rigere.

Møs møs!?

IMG_6402Jeg vil gerne skåne jer for synet at min blege krop, så jeg har lavet et par skitser af hvad (jeg håber) jeg kommer til at se ud i de lyserøde intimate bh?er!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Four film favorites: Studio Ghibli & Miyazaki