4 things to look 4ward to i Maj: Adele, Kapsejlads, Teater i det fri og Sommervejr

Blot et par tanker herfra…

Tankerne flyver

Jeg har været væk fra blogget et godt stykke tid nu, men nu begyndte det at krible i fingrene igen. Jeg har de sidste par uger trukket mig lidt tilbage, fordi jeg har indset, at jeg har måtte lave lidt soul searching over hvad jeg egentlig ville have ud af min blog. Jeg kan også mærke at jeg blev meget grebet af at kunne følge med i hvor høje reachtal og likes jeg kunne få med mine blogopslag. Men det har aldrig været formålet med bloggen, så da det begyndte at tage lidt overhånd her i starten af måneden, synes jeg det klogeste var, at tage et skridt tilbage og lige mærke efter.

Jeg har bevæget mig ind i eksamenstiden, men med rigtig godt mod. Jeg synes virkelig at det sidste halve år på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har givet mig meget godt, både erfaringsmæssigt, det har givet mig større selvtillid til at ringe fremmede mennesker op til interview eller være insisterende, hvis jeg ikke får svar første gang. For en uges tid siden kunne jeg glæde mig over, at være blevet optaget på kandidaten i journalistik med start til efteråret. Yay!

Til mit eksamensprojekt har jeg valgt at fokusere på den digitale identitet, og det har med stor glæde givet mig mulighed for at snakke med en masse bloggere.

De/I har været så søde og åbne til en snak, og ud over at jeg har fået nogle fantastiske interviewsvar til min artikel, har samtalerne virkelig åbnet mit syn på mulighederne i blogmediet. Jeg kan derfor ikke love, hvad der kommer til at ske med min blog i fremtiden. Men kvalitet frem for kvantitet. Jeg snakkede med en rigtig sød blogger Michelé fra tresfashion.com i dag, som sagde rigtig klogt at, det er vigtigt, at man har sig selv med i det, man laver.

Blot et par tanker herfra.

IMG_0339

Rigtig god pinseferie!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

4 things to look 4ward to i Maj: Adele, Kapsejlads, Teater i det fri og Sommervejr