Sunday Spoils: Chocolate Dream Cake
Følg mig på Bloglovin & Instagram ?
Opskriften på denne vidunderlige, svampede chokoladekage er lavet med inspirations fra Karolines Køkken men et par finjusteringer fra min side. Perfekt til en hyggelig søndag aftens som dessert.
Du skal bruge
150 g mørk chokolade (50 %)
150 g blødt smær
200 g hvidt sukker
3 æg
50 g hvedemel
1 spsk kakaopulver
50 g hakkede hasselnødder
Begynd med at smelte chokoladen i et vandbad. Pisk smør og sukker til en luftig masse. Tilsæt et æg ad gangen til sukkermassen, og husk at pisker mellem hvert æg. Sigt hvedemel og kakaopulver ned i sukkermassen. Tilsæt den smeltede chokolade og vend det uden af slå for meget af luften ud af dejen.
Hæld kagedejen op i en stor kageform. Jo større din kageform er, jo mindre kompakte bliver stykkerne. Jeg drysser en smule hakkede hasselnødder ovenpå kagen for at give den lidt karakter. Bag kagen ved 175 grade i 30 min og lad den stå 10 min. ved eftervarme. Når kagen er bagt skal den køle, før du kan skære den ud i små brownie firkanter til servering.
Velbekomme ?
Ingen kommentarer endnu