Flashback Friday: Adele i Boxen

Sunday Spoils: Sushi on a roll

IMG_8784

Til denne uges sunday spoils har jeg skiftet kagerne ud med en anderledes delikatesse. Sushi. Som selvfølgelig er en af mine yndlingsretter. Det er sjældent jeg får taget mig sammen til at lave det, men når jeg gør, skal det gøres med stil. Her får du opskriften på de nemme makiruller!

Du skal bruge
1 stk bambusmåtte til at rulle sushien
1 pose sushiris
3-4 tangark
1 moden avocado
150-200 g frisk laks

Tilbehør
Spisepinde, soya, wasabi og syltede ingefær til servering

Sådan gør du
Begynd med at koge sushirisen i ca. 20 min. Risen kan købes i de større supermarkeder. Lad risen køle.

IMG_8778

Skær avocado og laks ud på langs, sådan at stykkerne er nemme at anrette i makirullen.
Anret tangarket ovenpå bambusmåtten.

 

IMG_8779IMG_8780
Fordel risen jævnt, så enderne
stadig er fri. Hav eventuel en skål med koldt vand, som du dypper fingrene i inden du anretter risen, da den er temmelig klistret, hvilket vandet kan hjælpe med. Anret laks og avocado.

IMG_8781IMG_8782Rul makirullen ved hjælp af bambusmåtten, som ikke skal rulles ind i sushirullen, men forme den så rullen bliver stram og tæt. Du kan få hjælp til, hvordan sushien skal rulles af makesushi.org her.
Når du har en rulle, skær med en skarp kniv makirullen i 2 cm tykke skiver.IMG_8783
Anret på et fad og server med soya, wasabi og syltede ingefær.
Velbekomme ?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Flashback Friday: Adele i Boxen