Sunday Spoils: Peachy Pink Macarons

Must Have Beauty Care – My Ritual Care

IMG_0091

I dette indlæg vil jeg sætter lidt fokus på hudpleje. Valget af bestemte produkter er særlig vigtigt for at opretholde et sundt og velplejet udseende. Selvom man kan komme langt med makeup, concealer og contouring skinner det tydeligt igennem, hvis man ikke har et velplejet ydre. Klassiske råd som vand, søvn og motion spiller også en afgørende rolle, men i dette indlæg vil jeg komme ind på nogle særlige produkter, som har hjulpet mig med at beskytte og genopbygge min sensitive hud. Her kommer mine anbefalinger til must have i badeværelsesskabet.

Skrub snavset væk

Et dagligt ritual for mig er, at vaske min hud både morgen og aften. Det er vigtigt, at makeup rester fjernes, for din hud ældes markant, hver gang du springer renseritualet over. Selv har jeg været rigtig glad for denne Gun Britt Face Scrub med hvid te og agurk som kan købes i din lokal Matas. De små skrubbekorn giver en blød og ensartet hud. Et andet glimrende eksfolierende tiltag er en sugar scrub til læberne, så undgår sprukne læber. Denne bubblegum sugar scrub fra Lush har både en fin størrelse og dufter fantastisk!

lush-bubblegum-lip-scrub-3Beskyt dig

En sand skandinaver er ikke designet til solbadning time ud og time ind. Faktisk er vores pigmentering så lav, at vi først er relativt modstandsdygtige over for solens stråler i slutningen af august. En lav naturlig beskyttelse kræver en høj tilført beskyttelse i form af solcreme, gerne faktor 30+ og gradvis eksponering. Det værste jeg ved, er dog den fedte creme-konsistens som mange solcremer har.

La_Roche_Posay_Anthelios_30_Extreme_Fluid_Ac_50ml_1393245498

Derfor vil jeg klart anbefale fedteriet til kroppen og denne La Roche Possay Anthelios AC SPF 30 solcreme specielt egnet til ansigtet. Den høje beskyttelsesfaktor gør, at man får en lettet hvid kulør lige når den flydende væske smøres ud, men denne trænger ind i huden efter lidt tid. Velegnet under makeup og virker matterende, så du ikke ligner en grillkylling smurt ind i olie.

Fløjelsblød forkælelse

En god fugtighedsbalance kan virkelig gøre vidunder på et morgentræt ansigt. Dette Comwell Spalosophy hudplejesæt med fugtighedscreme, fugtmaske og håndcreme er virkelig ideelt for en god fugtpleje.

IMG_0074

Et andet tiltag jeg har gjort mig for nylig, som jeg har været virkelig tilfreds med er denne Abrikoskerne Face Oil. Den rene olie har som egenskab at den fugter i dybden, samtidig med at olien indeholder nogle vigtige fedtstoffer som sikre fugtbalancen i vores hud. Jeg bruge dog kun olien om aften en halv time før jeg skal sove, så den når at trænge ind i huden.

Begynd med at anvende lidt olie og kun så meget at det trænger ind i huden og ikke lægger sig på ansigtet så huden ikke kan ånde. Du kan læse lidt nærmere på oliens gavnlige egenskaber her.

Farvel urenheder

Det var en sand øjenåbner for mig, da jeg på en anbefaling købte dette Mario Badescu Acne Repair kid med Drying Lotion, Drying Mask og Buffering Lotion. Dette er ikke et medicinsk produkt, men et kosmetisk køb. Jeg var særlig overrasket, da jeg efter et par ugers konsistent brug af de tre produkter oplevede en renere hud, færre outbreaks på steder, hvor jeg tidligere havde tendens til det. Det er et virkelig virkningsfuld produkt, også for folk der ikke lider af akne. Jeg lider ikke selv af akne, men min hud er meget sensitiv og påvirkes nemt af indre og ydre forhold. Derfor har dette produktsæt været ideelt for en mere balanceret og kontrolleret hud. Følg instruktionerne grundigt!

IMG_0075xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunday Spoils: Peachy Pink Macarons