DIY: Crochet Your Own Love Birds – Kay Boyesen Edition

Sunday Spoils: Strawberry Cake with Brownie

IMG_0634

Dette er en af de bedre opskrifter jeg har kastet mig over for nyligt.

Jordbærkagen er super lækker om sommeren, og denne opskrift fra mad.tv.dk slog benene væk under mig, så nu var jeg nød til at dele den med jer

Ingredienser

Browniebund

200 g  smør
100 g  chokolade 70% hakket
310 g  sukker
150 g  mel
3 stk.  æg

Hvid Chokolade Creme

1 dl  fløde
1 dl  mælk
1 stk.  æggeblomme
20 g  sukker
0,5 stk.  vaniljestang

150 g  hvid chokolade 33%
2 g  husblas

100-200 g fløde
Knivspids vaniljesukker
Friske jordbær ca. 30 stk.

IMG_0630

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede chokolade.

  2. Bland sukker, æg og mel i en skål og tilsæt den meget varme chokolade-smørblanding.

  3. Hæld dejen i en bradepande med bagepapir eller en silikoneform og bag ved 160 grader i ca. 20 minutter.

    IMG_0631

  4. Kog fløde, mælk og vanilje. Rør æggeblommen ud med sukker. Hæld fløde-mælkeblandingen over ægget.

  5. Sæt blandingen tilbage på blusset og opvarm til 82 grader. Hæld blandingen igennem en sigte.

  6. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.

  7. Smelt den hvide chokolade. Husblassen drænes og kommes i æggecremen, der derefter hældes over den smeltede hvide chokolade.

    IMG_0632

  8. Pisk blandingen med et piskeris. Den kommer til at være temmelig flydende.

  9. Hæld blandingen i en skål og dæk til med film ? filmen skal røre ved cremen, sådan at der ikke dannes kondens, når den stilles i køleskabet til afkølning. Lad den køle i  3 til 4 timer for at cremen bliver helt stiv.

  10. Pisk 200 gr. flødeskum med  vanilje sukker

Velbekomme

IMG_0633xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY: Crochet Your Own Love Birds – Kay Boyesen Edition