Style Steal – Suade & Stand Up

4 things to look 4ward to in April

Foto | Kylie Cosmetics

Foto | Kylie Cosmetics

April har en masse skønne ting i vente, og her er de fire ting som jeg virkelig ser frem til i denne måned!

Turen går til … Hamborg!
Jeg føler mig meget privilegeret over at læse journalistik som tilvalg til min bacheloruddannelse, og jeg går også målrettet efter journalistik på min kandidat. I denne måned glæder jeg mig til at komme ud på endnu en skøn rejse til en ny by: Hamborg. Selvom jeg har rejst lange til lande som Japan, USA og Tanzania, har jeg aldrig oplevet Hamborg. Og at jeg får mulighed for at se byen sammen med mine søde medstuderende et bare en plus oveni.

Like, Litterally, So Cute
King Kylie har gjort det igen! Som et nyt tiltag til Kylie Jenners skønne kosmetikserie, lancerede hun d. 1 april tre nye læbeprodukter. Lipglosses i tre nude nuancer: Like, Litterally & So Cute. Med en leveringstid på to uger fra U.S. venter jeg i spænding på, at mine nye glosses skal ankomme midt på måneden. Produkterne kan anskaffes ved lejlighed på kyliecosmetics.com.

Bye Bye Bruuns Bazaar (Lagersalg i Højbjerg)
Der er ikke noget så skidt at det ikke er godt for noget. Men det er en skam, at Bruuns Bazaar måtte dreje nøglen om. Til gengæld afholdes der et kæmpe slutsalg i Højbjerg fra den 15. April, og jeg glæder mig til at anskaffe mig nyt sommertøj til gardaroben.

Winter is coming … jet again!
Den 24. April vil jeg sidde klinet til min computer, når George R.R. Martins mesterværk ruller over skærmen for sjette gang. Game of Thrones behøver ingen introduktion. Men efter et års ventetid siden udgivelsen af femte sæson, er Game of Thrones noget jeg ser allermest frem til i denne måned!

Følg mig på Bloglovin♥ og Instagram

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style Steal – Suade & Stand Up