Sunday Spoils: Knækbrød med krummer og kerner
Lækkerier i køkkenet kan godt have karakter, og jeg elsker at finde og lave nye, nemme opskrifter. Knækbrød er ofte tørt og kedeligt, når man køber det i supermarkedet ? så det gør jeg ikke. Til gengæld er det noget af det letteste og skønneste at lave sit eget knækbrød, fuld af sunde olier fra de kerne og frø, som tilsættes.
Til de kernesprængte knækbrød skal du bruge:
100 g rugmel
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
En knivspis sukker (det skal ikke smage igennem, men bare være en kontrast til det salte)
½ dl olivenolie
2 ½ dl vand
50 g sesamfrø
50 g hørfrø
50 g solsikkefrø
Kernerne kan varieres og erstattes af græskarkerner eller chiafrø, men dette er personlige bud på et vellykket knækbrød.
Opskriften giver ca. 30 knækbrød alt efter, hvor store dine hapser skal være. Egner sig også i mindre bider som snack til en god dip med snack gulerødder.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu