Sunday Spoils: Hjemmelavet koldskål og kammerjunker!

Travel Memories: Japan & de første dage i Kyoto

100_2674
Siden jeg var ganske ung, har jeg elsket alt ved den japanske kultur. Manga, Anime, kimonoerne, sushi & ramen, samuraier, gammel japansk kunst Og det dæmpede på ingen måde Japan feberen, da jeg i 2008 med mit ungdomsskole japanskhold rejste til: JAPAN!

Den første del af rejsen boede jeg i Kyoto, som naturligvis også var den første by vi skulle se. Vejret var varmt og forår var i luften. Vi havde to lokale, kvindelige guider til at tage os rundt i byen og ud mellem de gamle templer, som Kyoto er særlig kendt for.
100_2575 Det kejserlige tempel er dækket af de pureste guld, som skinnede smukt i solskinsvejret.

100_2600Desværre var jeg blevet rigtig forkølet på flyet, så jeg ligner rudolf på dette billede!

100_2649Den japanske befolkning dyrker meget de traditionelle kimonoer, som pryder kvinderne, der med glæde stillede op til fotos i gågaden.

100_2630

Normalt holder jeg mig langt væk fra orange, da jeg allermest synes det minder om giftige frøer, trafikkegler og fængselsdragter. Men hvor orange ofte symboliserer farer i vestlige kultur, er orange en håbefuld farve, som ofte kan findes ved helligdomme og templer.

Det var den første mundsmag på min rejse til Japan – stay tuned!
… to be continued.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Spoils: Hjemmelavet koldskål og kammerjunker!