Tuesday Spoils – Cream Filled Strawberries
Der er ikke noget bedre end farvestrålende mad, som bare er strålende indbydende. Denne opskrift er super simpel og resultatet giver dig en tidlig smag på sommeren.
Du skal bruge:
- 20-30 almindelige størrelse jordbær
- 250 ml. fløde til piskning
- 100 gr. flødeost
- 3 tsk. flormelis
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100g. mørk chokolade til smeltning (50%)
- Sprøjtepose + tylle med ønskede åbning
Sådan gør du
1.Skyld jordbær og skær toppen af, så jordbærret kan stå med spidsen opad.
2.Skær derefter et X så jordbærret åbnes og kan fyldes af cremen.
3.Pisk fløde til den er nogenlunde stiv og rør sammen med flødeosten.
4.Rør flormelis og vaniljesukker sammen så det er jævnt fordelt.
5.Kom cremen i en sprøjtepose, eller en plastpose, hvor du klipper en lille åbning. Vælg formen på tyllen, som du ønsker cremen skal arrangeres.
6.Åben hvert jordbær og pres den ønskede mængde creme ud. Jordbærrene skal gerne folde sig ud omkring cremen.
7.Dyp eventuelt jordbærrene chokolade enten før eller efter du kommer cremen i.
8.Server din cremefyldte jordbær afkølet og nyd det dejlige resultat. Haps!
Ingen kommentarer endnu