Monkey Business – DIY Crochet Kay Boyesen

Derfor bør du se disse tre 2016 Oscar Film

And the Oscar goes to..
Der er ikke noget mere magisk end, når lyset dæmpes, det røde tæppe rulles fra og intromusikker tager dig ind i et helt andet univers. Filmens forførende magi er en af de mange grunde til at de årligt fejres ved Oscaruddelingen. Men selvom netop denne prisuddeling ofte anklages for kultursnobberi har netop dette udvalg af film en helt særlig magi som virkelig fortjener at blive oplevet på det store lærred. I min eget hyldest til tre af årets Oscarfilm har jeg lavet stemningsfulde grafit illustrationer med en tilhørende begrundelse, hvorfor du skal se disse film.

Scan 144 kopiSpotlight
Årets bedste film er også den mest helstøbte fortælling af Oscar nomineringerne. Et nostalgisk tilbageblik på 00?ernes opsøgende journalistiske arbejde, med den bedste rolleliste med navne som Rachel McAdams (The NoteBook) Marc Ruffalo (The Averngers) og Michael Keaton (Batman). Den er et absolut must for en hyggelig filmaften, og kan ses både hjemme som i biffen.
Scan 145 kopiThe Revenant
Det er på ingen måde overraskende at netop denne film trak titlen for bedste cinematografi. Billedsiden med sit ekstreme bredformat er for mig en af de centrale grunde til at filmen er så betagende som den er. Ud over de medrivende åbne vidder i et fortidens USA giver skuespillet og koreografien af skuespillere lange flydende, men også spændingsfyldte sekvenser, som jeg holdt vejret hele vejen igennem.
Scan 146 kopiRoom
Jeg gik relativt uvidende til værks med Room, og netop filmens twists og turns er det der gør den værd at se. Men hvis en film som the revenaunt har nogle fysiske og barske scener, kræver Room et mentalt overskud, og flere dage efter kunne jeg mærke af filmen sad i min krop ? både de gode og de dårlige ting. Det er en film der mester inderligehed, medrivelse og skrøbelighed under meget barske or surealistiske forhold. Men jeg blev hurtigt forelsket i filmens to hovedkaraktere, særlig den unge Jack, hvis uskyldige og uvidenske syn på verden filmen skildres gennem.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Monkey Business – DIY Crochet Kay Boyesen