DIY: Hæklet Dust Bunnies fra Min Nabo Totoro

Seks skønne oplevelser i Japan: 2. I Buddha’ens mave

 

IMG_6514

De sidste par uger har stået i Japans tegn. Jeg er jo helt besat. Men desto mere grund til at dele det, så jeg kan få det lidt ud af systemet. Ud over min trang til at tage ud og rejse gennemsnitlig 5 gange om året ? i år har jeg allerede været i Østrig og Hamborg ? så håber jeg virkelig på at kunne vende tilbage til de østlige øer i Stillehavet. På de omkring 10 dage jeg tilbragte i Japan fik jeg nogle livsændrende og livsbekræftende oplevelser.

Japan var også min første store rejse alene, eller det vil sige, sammen med mit ungdomsskoleholdig, men en grad af selvstændighed fik jeg da også med hjem i baggagen. Jeg har prøvet at fremhæve nogle af de bedste oplevelser ved turen. Forhåbentlig kan det inspirere til at rejse derover ? det ved jeg i hvert fald, at jeg skal!

IMG_6515

Dyrkelsen af det religiøse er på den ene side ikke noget den almindelige japaner udstråler, men på samme tid allestedsnærværende. Religion og kultur er så sammenblandede i de japanske byen ? i høj grad lige som Danmark ? at templerne i højere grad udgør turistattraktioner end egentlig steder at praktisere sin tro.

IMG_6513

I den gamle by og tidligere hovedstad Nara besøgte vi et buddhistisk tempel, med en gigantisk buddhastatue. I stedet for duerne på strøget, vrimlede stedet med små hjorte, der i høj grad udgjorde den plads som duerne normalt udgør. Nogle søde, andre pisse irriterende og skubbende.

IMG_6512

Midt i templet stod en tyk træstolte med en oval åbning skåret ud af træet. Det galt nu om at mase sig gennem hullet for på den måde sikre sig et liv med evig lykke og rigdom. Sådan er Japan fyldt med overnaturligheder og skrøner. Igennem skulle vi. Og igennem kom jeg. Nogle gange kan det virkelig betale sig at være en splejs!

IMG_6516xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY: Hæklet Dust Bunnies fra Min Nabo Totoro