Sunday Spoils: Flødeboller med Marcipan & Pistacie

4 things to look 4ward to i Maj: Adele, Kapsejlads, Teater i det fri og Sommervejr

Stockholm / Tele2 Arena / Apr 29 | Copyright Adele, Instagram

Stockholm / Tele2 Arena / Apr 29 | Copyright Adele, Instagram

Hello Adele!
Den 4. Maj går det løs, når den engelske sangerinde Adele giver koncert i Boxen i Herning. Og jeg skal selvfølgelig med! Billetterne skulle købes for over et halvt år siden, men nu nærmer den store dag sig med hastige skridt. Dengang billetterne skulle købes var jeg på vej mod København og håbede inderligt på, at mobilforbindelsen ville holde vand de 45 minutter jeg sat i kø på min iPhone. Men det lykkedes, og jeg fik billetterne! Og jeg glæder mig inderligt til at opleve en af verdens største stemmer på dansk jord.

Birmingham/ Genting Arena / Apr 2 I Copyright Adele, Instagram

Birmingham/ Genting Arena / Apr 2 I Copyright Adele, Instagram

Du kan følge Adeles magiske tour liv direkte på hendes Instagram profil.

13083206_1252614641420136_8990480023547481621_nKapsejlads
Kampen om Det Gyldne Bækken finder sted den 6 maj., når studerende fra hele Aarhus Universitet dyster i kapsejlads og øl-stafet. Jeg har selv taget del i den stolte tradition siden jeg begyndte på uni i 2013, altså i foråret 2014, så det er ?kun? tredje gang. Jeg glæder mig til at kunne nyde begivenhederne med sammen med mine søde medstuderende fra journalistik, og det kan kun blive godt, når vejrudsigten lover 17 grader og sol ?.

Hvis du er så uheldig ikke at kunne deltage, kan hele sceancen nyde på TV2 Østjylland, som livestreamer hele konkurrencen.

arthurUd i naturen & ind i natten: Ulvedalene
Jeg elsker at gå i teateret. Sammen med hele familien skal jeg se Kong Arthur opført i Ulvedalene ? altså helt ude i skoven. Ulvedalene ligger nærmere bestemt i Dyrehaven.

Der er noget magisk ved at lade sig indfange i et andet univers og selv være til stede under forestillingen. Desuden er jeg så heldig at have en skøn mormor som også elsker at gå i teateret. Jeg har været med til forestillingerne i Ulvedalene siden jeg var helt lille.

Ulvedalene er forestillinger, hvor grænserne for almindelig teater skubbes. Når skuespillerne kommer ridende ud fra skoven. Når solnedgangen trækker langeskygger over scenen der ender i et total nattemørke. Når kun fakler og bål brænder. Det første stykke jeg så var Aladdin. I en alder af 8-9 år var det fortryllende at se Aladdin og Jasmin komme flyvende hen over publikum (okay kørende på en wire) mens de sang forelsket til hinanden. Siden har jeg set stykker som Robin Hood og De Tre Musketerer.

Du kan stadig nå at få billetter til årets stykke Kong Artur på Det Kgl. Teaters hjemmeside

Sommervej og solcreme
Okay, det er måske ikke verdens største nyhed, men hold da op, hvor har jeg ventet længe på varmere luftstrøg og flere solskinstimer. Men pas nu lige på! For selvom solen har holdt igen i april, er det vigtigt at bruge solcreme allerede fra de tidlige forårsmåneder. Og solen kan være virkelig skarp, selvom den også en dejlig. Anskaf en god solcreme, og smør på allerede fra morgenstunden. Husk at gentage processen, hvis du skal være ude mange timer ad gangen. Skandinavisk, lys hud er særlig sårbar og har intet forsvar mod de skadelige stråler. Tag solbadningen gradvist, og skån din hud. På den måde undgår du både rynker og andre skader på din hud. Følg solrådene fra kræftens bekæmpelse (link).

Untitled-1Mine personlige favoritsolcremer er
– La Roche Posay: Anthelios AC SPF 30. Cremen er særlig velegnet til ansigtet. Den fedter ikke og har en høj dækning mod de ultraviolette solstråler. Perfekt til sensitiv hud. 50 ml, vejl. Pris 149 kr.
– Este Lauders: Bronze Godess Sun Lotion SPF 30. Igen en solcreme, der er særlig egnet til ansigtet. Ud over at beskytte giver denne sollotion en let bronze effekt, så du kan tage solbadningen på forhånd med en gylden glød. 50 ml, vejl. pris. 240 kr.
– Vichy: Ideal Soleil SPF 30. En stor solcreme velegnet til sensitiv hud og primært kroppen. 200 ml, vejl. Pris 200 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunday Spoils: Flødeboller med Marcipan & Pistacie