Travel log: Sydamerika

iByen: Et pusterum i hverdagen

Følg mig på Bloglovin ♥

LYN

Jeg er Københavner-pige by heart♡. Så da uddannelsesvalget faldt på medievidenskab, måtte jeg rykke teltpælene op og rejse til Aarhus. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide Aarhus. Byen har sine charmerende steder, og det er skønt, at man kan cykle alle steder. Der er aldrig langt fra A til B.

Selvom jeg er bosat med min kæreste i det nordlige Aarhus, med den fordel at vi er tæt på uddannelsen, så elsker jeg at tage ned i midtbyen og finde nye, hyggelige og finurlige steder.Happy Coffee long kopi
På LYN-fabrikken i Aarhus finder jeg arbejdsro og overskud, når projekterne står for døren. Kaffebarens lyse lokaler og behagelige loungemusik gør stedet til en af mine favorit arbejdssteder. Stedet er også virkelig hyggeligt hvis man bare skal ned og forkæle sig selv med sine venner og veninder. Det er med indrettet arbejdspladser ved vinduerne og mere socialt indrettede langborde og café i kaffebarens midte. Med stikkontakter ved alle pladserne er LYN-fabrikken det idéelle arbejdsrum, hvor jeg kan få ny energi, inspiration og lækker kaffe!

IMG_4787

Sted: LYN-fabrikken – kaffebaren!
Hvor: Vestergade 49, Aarhus C.
Yndlings spise: De laver nogle virkelig lækre luksus panini, som serveres med frugt saltede nødder og et glas isvand.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel log: Sydamerika