DIY Crochet Kylie Lipkits

Sunday Spoils: Banana Oatmeal Muffins

IMG_5335

Til en weekend i pigernes tegn er opskriften på banan- og havregrynsmuffins skøn og let at lave og et hit til fredagsfilmen og en god flaske vin. I weekenden havde jeg nemlig besøg af en af mine bedste veninder, som jeg kendt siden børnehaveklassen. Og disse bananmuffins kan spises med god samvittighed!

IMG_5334 kopi

Denne opskrift består af havregryn, sukker, æg og banan – altså helt uden mel. Jeg sørger altid for at gøre det så nemt for mig selv, når jeg laver lækkerier i køkkenet. Det betyder at få gode ingredienser, der taler for sig selv. Og som gavner både krop og sjæl.

Du skal bruge
3 kopper havregryn
2 tsk. brun sukker
1 knivspids kanel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
2 modne banan
2 tsk. oliven olie
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
2 kopper mælk
50 gram hakket chokolade (50%)

Sådan gør du

  • Tænd oven på 175 grader.
  • Bland havre, sukker, kanel, salt og bagepulver i en stor skål.
  • I en anden skål mixer du de moste bananer med olie, æg, vanilje med en elpisker. Tilsæt mælken.
  • Bland indholdet med banan over i havreblandingen og rør. Blandingen vil være meget flydende, så rør godt og lad havren trække, men du hakker chokoladen i mindre stykker.
  • Hæld chokokaden i og fordel delen i muffinforme.
  • Bag i 20-25 minutter til de er gyldenbrune på toppen. Serveres lune.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Crochet Kylie Lipkits