Style steal - Blue Lace and Skinny Ripped Jeans

DIY: Cute Colour Blocking Candy Cases

IMG_5140Når jeg får gæster, er det vigtig for mig, at de godter, jeg serverer, ser præsentable og indbydende ud.

Til denne DIY har jeg lavet en videoguide til mine små og simple origami æsker, som er ideelle til at servere en mundsmag i? eller to. Jeg er særlig vild med æskernes geometriske form og, at de er så simple at folde, samtidig med, at de giver dagligstuen liv.

Hvor to af mine æskers sider er i neutrale nuancer, har jeg valgt en klar kontrastfarve til den sidste side i henholdsvis gul og pink. Jeg synes, at colour blocking giver et helstøbt og levende look til de små candy cases, men det er kun fantasien som sætter grænser for farvevalg og dekorering.

IMG_5133 kopi

Følge guiden og lav selv dine egne candy cases.

Følg mig på Bloglovin? og Instagram

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Style steal - Blue Lace and Skinny Ripped Jeans