Sunday Spoils: Chocolate Dream Cake

DIY: Crochet Danish Kähler Vase

IMG_8168

Jeg er lidt af en indretningsnørd, særligt når det kommer til at lave diverse decor genstande selv til lejligheden. En af mine yndlingsgenstande er min Kählervase i rosa, som jeg synes giver en særlig feminin kontrast til mine træmøbler og Kay Boyesen Love Birds, som giver et mere hård og maskulint look.

Jeg starter bare med at lave en hvid bund på 4 rækker, hvorefter jeg kun laver masker i den yderste del af løkkerne. Det giver en mere kontrastfyld overgang mellem bund og sider på vasen, og gør den mere stabil, når den skal stå.

IMG_8162

Jeg hækler videre og øger bredden på vasen som jeg nu synes er passende. Efter et par rækker med hvid, laver jeg 2 rækker med lyserød ? eller den ønskede farve striber din vaser skal have.

IMG_8163

Jeg sørger for at vasen er bredest 1/3 af vejen. Derefter indsnævre jeg vasen, så den er smallest 2/3 henne af vejen

IMG_8164

Til sidst sørger jeg for at vasen får lidt bredde i toppen, som en rigtig Kähler.

IMG_8165

Fyld med vat for at stive vasen af.

IMG_8166

Jeg har ikke talt masker, men udvidet og mindsket omkredsen på vasen på øjemål med en rigtig Kähler. Det kan være jeg laver en opskrift i fremtiden, når jeg er finder det helt rigtige mål.

IMG_8167

Vaserne pynter fint med et par kunstige, hvide roser.

God fornøjelse og husk vaser ikke er vandtætte! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunday Spoils: Chocolate Dream Cake