DIY: Crochet Homey Cactus

Style Steal: Furry Charms and Spring Bags

Følg mig på Bloglovin & Instagram ?

IMG_7851

I de første, varme maj-dage gjorde jeg mig et rigtig scoop på nettet med denne Dune taske.

Det er nu ikke fordi, jeg mangler tasker, men størrelsen på tasken var en god mellemting mellem mine store rejsetasker fra Day og mine mindre skuldertasker og clutches. Og en lidt mere fancy opgradering end de posede shoppers i en fin og sommelige lys farve. Og så med lidt bling med hægter i guld.

Siden jul har jeg været helt skør med Fendis små charms til tasker, men ikke lige nogen der lå inden for min prisklasse. Jeg har derfor lavet en samling over fine sommerlige tasker og fluffy charms – både den dyre slags, og dem på budget.

collage

  1. Sommerlige Dune Mini Tote Bag i kunstskin som kan anskaffes fra Asos her. Perfekt til sæsonen og lysere tider.
  2. Pelset ABC Charm med bogstav efter eget valg. De sælges som et billigt alternativ til Fendis egne Charms på Ebay og du kan finde dem her.
  3. En nuttet vedhæng, som den jeg har hængende på tasken. Denne Fur Charm er i ægte rævepels og kan findes i farver til hvert humør på Ebay her som et billigt alternativ til the real deal.
  4. En mindre City Bag fra Zara til når du skal rundt i byen eller ud om aftenen og spise med vennerne. Tasken kan købes online på Zara.com til en god slik.
  5. Guld, rosa og masser af spænder og remme følger der med til denne Dune Bag, som jeg selv har anskaffet. Den lange strop kan valgfrit sættes på, og der er flere gode rum til lipgloss, nøgler og mobil. Tasken kan findes nedsat på Asos her.
  6. Sidste item er Fendis egen Bag Charm, der kan findes i flere varianter, bl.a. en miniudgave af Karl Largerfeld på Fendi.com.

IMG_7852IMG_7853xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY: Crochet Homey Cactus